کد خبر : ۲۲۱۲۸۵ تاریخ خبر: ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ ساعت ۱۲:۱۷
آیت الله هاشمی
تیم اطلاع رسانی دولت ضعیف است / جنایات عربستان بدتر از جنایات اسرائیل است
آیت الله هاشمی:
به گزارش شبکه خبری دز(دز ان ان)، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط کشور در سالهای قبل از استقرار دولت یازدهم و نگاه جهانیان به جمهوری اسلامی و صدور پی در پی قطعنامههای تهدید آمیز شورای امنیت سازمان ملل، گفت: خدا را شکر افکار عمومی که اساس و پایه کار است، به طرف آگاهی بیشتر، صلح، برادری و تعامل با جهانیان می رود که نتیجه آن در ایران انتخاب دولت تدبیر و امید بود.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، مردمی بودن را ذات جمهوری اسلامی و شرط همه مسئولیت ها دانست و گفت: حتی برای انتخاب رهبری جامعه نیز با دقت کامل، انتخاباتی دو مرحله انجام می گیرد تا اول مردم، مجتهدین طراز اول کشور را انتخاب و سپس نمایندگان خبرگان، براساس شرایط و شروط بسیار مترقی قانون اساسی، رهبر را انتخاب می کنند.
ایشان در ادامه به انتخاب مستقیم رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا اشاره کرد و گفت: قانون اساسی ما همه چیز را به مردم سپرده و اگر جایی اشکال می بینید، مربوط به عملکردهاست که بعضاً به ساختار نظام هم ظلم می کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آگاهی مردم را ستود و با ارائه تحلیلی از نقش ابزار اطلاع رسانی در رشد هوشیاری و بلوغ سیاسی جامعه، گفت: هیچ کس نمی تواند در عصر حاضر بین اخبار و مردم دیوار بکشد و این اطلاع رسانی و آگاهی مردم، همان است که از آرمان های انقلاب بوده و خواهد بود.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، رشد علمی، سیاسی، فرهنگی و تحصیلی بانوان را آرزوی دیگر انقلاب اسلامی و خانواده های مومن ایرانی توصیف کرد و گفت: حرکت زنان ایران اسلامی به گونه ای است که در آینده ای نه چندان، دور توانایی های خود را در همه زمینه ها بیشتر نشان میدهند.
ایشان انتخاب نمایندگان آگاه را نتیجه رأی مردمی آگاه دانست و با اشاره به دیداری که با اعضای مجمع نمایندگان خراسان رضوی داشت، گفت: اکثریت مجلس فعلی را نمایندگان تحصیلکرده، آگاه، عاقل و دارای افکار اعتدالی تشکیل میدهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه سخنان خویش، آغاز انتخاب مسئولان آگاه، عاقل و معتدل را به انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 نسبت داد و با اشاره به دستاوردهای دولت تدبیر و امید در ابعاد داخلی و خارجی، گفت: اگر روند اجرایی سابق، با همان تفکرات در دولت بعدی ادامه می یافت، مطمئناً دایره محدودیتها و تهدیدها کوچکتر و ابعاد تحریم ها گسترده تر می شد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در تشریح اقدامات دولت در بعد سیاست خارجی، به توطئه شوم قدرت های جهانی برای طرح «نفت در برابر غذا» بر اساس اطلاعات موثق و متوالی، اشاره کرد و گفت: اگر آن توطئه در ایران اجرایی می شد، مردم متمدن، غیرتمند، با عزت، با فرهنگ و تاریخ ساز ایران را تحقیر می کردند که البته هوشمندی مردم ایران در انتخابات سال 92، آن توطئه را در نطفه خفه و در انتخابات سال 94 عزت و اعتبار نظام را به تصمیم گیران مجامع جهانی دیکته کرد.
ایشان در خصوص حل مسایل هسته ای و مذاکره ایران و آمریکا، به سوابق مباحث و جلسات کارشناسی به میانجیگری دولت عمان اشاره کرد و گفت: رهبری نظام قبل از دولت روحانی، به فکر حل مسأله هسته ای و دور کردن کشور، انقلاب و مردم از خطرات احتمالی بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح روند بحثهای هسته ای در دولت های گذشته، گفت: در همه دولتها و در همه مقاطع، رهبری با دو چشم باز مسایل را زیر نظر داشت.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، به جهاد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: همهی ادعاها و ترس و نگرانی قدرتهای جهانی، دسترسی ایران به بمب هسته ای بود، در حالی که رهبر ما از مدتها قبل ساخت بمب هسته ای و هرگونه سلاح کشتار جمعی را حرام کرده بود و هنر تیم مذاکره کننده ایرانی این بود که این اعتقاد دینی رهبر و مردم ایران را به اعتماد بین المللی تبدیل کرد که نتیجه آن برجام بود.
ایشان با تشریح بند بند مفاد برجام، اختلاف نظر درباره آن را طبیعی دانست و با اشاره به امتیازاتی که ایران حتی برای استفاده رسمی از پیشرفته ترین تکنولوژی ها هسته ای گرفت، گفت: قدرتهای که تا قبل از برجام، ملت های دنیا را با ایران هسته ای می ترساندند و هر فعالیت هسته ای ایران را برای جهان خطر می دانستند، عضویت رسمی ایران در باشگاه هستهای را پذیرفتند و متعهد شدند که نیازهای هسته ای ایران را برآورده کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تعابیر دمکرات های آمریکا و صهیونیست ها از دستاوردهای ایران در برجام و عصبانیت آنها را، دلیلی برای هوشیاری تیم مذاکره کننده دولت یازدهم و کلیت نظام دانست و گفت: براساس دستاورد برجام، راه استفاده از تکنولوژی های روز و تحصیل جوانان دانشجوی ایران در رشته های حساس دانشگاه های مهم جهان باز شد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، با بیان برخی از کارهایی که دولت در ابعاد داخلی و خارجی به دست آورده، به موضوع کم شدن تورم از 40 درصد دولت سابق به 8 درصد اشاره کرد و گفت: متأسفانه به خاطر عدم همکاری صداوسیما، دولت نتوانست برای مردم توضیح دهد، ضمن اینکه تیم اطلاع رسانی دولت هم ضعیف است و در حدّ اقدامات و دستاوردهای دولت نیست.
ایشان با بیان این جمله که «من دولت را با توجه به مجموعه موانع ارثی، طبیعی و تحمیلی، موفق می دانم»، گفت: کسانی که درباره کارنامه دولت انتقاد می کنند، در نظر داشته باشند که این دولت تا چند ماه پیش با کارشکنی های یک اقلیت محدود اما پر هیاهو در مجلس کار میکرد!
آیت الله هاشمی رفسنجانی، همکاری همه جناح ها در فضای رقابتی را برای کشور ضروری دانست و گفت: با مجموعه موانعی که در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی به بهانه های «انگلیسی بودن« و «نفوذی خواندن» برای نامزدها گذاشتند، مردم مسیر را به خوبی تشخیص داده و نمایندگانی بر اساس شعارهای اعتدالی آنها انتخاب کردند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، جنگ شیعه و سنی را برنامه شیطانی مخالفان اسلام خواند و با اشاره به دستورات قرآن و مصالح ملی و دینی ایران و جهان اسلام در وحدت مسلمانان، گفت: دعوا بر سر مسایل تاریخی مناسب امت اسلام نیست و در خصوص حجیت عقاید هم که این موضوع در زمان آیت الله بروجردی حل شد و رئیس الازهر در مصر اعلام کرده که افکار و عقاید شیعه، مانند افکار و عقاید فرقه های اهل سنت قابل تبعیت است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، اقدامات و جنایات عربستان در یمن را بدتر از جنایات اسرائیل در فلسطین دانست و گفت: رژیم مدعی حاکمیت جهان اسلام، بیش از یک سال است که تقریباً هر روز مردم بی دفاع و مظلوم یمن را بمباران می کند.
ایشان وحدت را ضرورتی غیر قابل انکار در همه ی مقاطع برای مسلمانان، مخصوصاً در مقطع فعلی دانست و گفت: دلسوزان جهان اسلام خون دل می خورند وقتی می بینند عده ای تروریست به اسم اسلام مردم بی گناه را در کوچه و خیابان مسجد و بازار به خاک و خون میکشند.