کد خبر : ۲۲۱۷۳۱ تاریخ خبر: ۱۳۹۵/۰۹/۰۱ ساعت ۰۸:۴۸

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول خبرداد:
درمان و رها سازی یک بهله جغد در طبیعت دزفول

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول از درمان و رها سازی یک بهله جغد (شاه بوف) در طبیعت این شهرستان خبرداد.

 درمان و رها سازی یک بهله جغد در طبیعت دزفول

فرهاد قلی نژاد در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری دز(دز ان ان)، اظهار کرد: در پی تماس تلفنی یکی از کشاورزان حومه شهر دزفول، مأموران یگان حفاظت محیط زیست دزفول به محل مراجعه کرده و با یک بهله جغد (شاه بوف) بیمار مواجه شدند.

وی افزود : گونه مذکور بلافاصله به اداره حفاظت محیط زیست دزفول منتقل و سپس مورد معاینه دامپزشک قرار گرفت.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: این جغد پس از سه روز مداوا و بازیابی توسط محیط بانان و دامپزشکی شهرستان به سلامت کامل دست یافت و در طبیعت دزفول رها سازی شد.

قلی نژاد بابیان اینکه گونه اين جغد به دلیل مصرف طعمه مسموم، دچار مسمومیت شده بود، یادآور شد:  شاه بوف از گونه های وابسته جغدسانان بوده و 68 سانتی متر طول دارد و بزرگترین جغد خاورمیانه است. گوشپرهایش بلند است که در هنگام استراحت به صورت آویخته دیده می شود.

وی ادامه داد: این نوع جغد بسیار بزرگتر از جغد ماهیخوار بوده و در اغلب مناطق شمالی ایران دیده می شود. این پرنده در نواحی کوهستانی، استپ ها، مناطق صخره ای و لبه سخره ها و شکاف ها یا لانه های متروکه آشیانه می سازد.

قلی نژاد با اشاره به اینکه در سال های اخیر جمعیت این پرنده به سبب تخریب زیستگاه هایش کاهش چشمگیری داشته است بر اهمیت حفاظت از محل های تولید مثل آن تاکید کرد.

برچسب ها: فرهاد قلی نژاد رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول جغد شاه بوف