کد خبر : ۲۲۲۳۷۹ تاریخ خبر: ۱۳۹۶/۰۲/۳۰ ساعت ۰۱:۲۹
اطلاعیه مهم شورای نگهبان در باره قرائت اسامی نامزد ها در آرای ماخوذه
متن این اطلاعیه به شرح زیر است :
۱- اگر در برگ رأی نام یا نام خانوادگی نامزد انتخابات غلط املایی داشته باشد، ولی همچنان بتوان آن را به نام نامزد خواند، برگ رأی صحیح بوده و بنام نامزد مربوطه خوانده می شود. بطور مثال: روحانی به نام آقای حسن روحانی، میرسلیم به نام آقای سیدمصطفی آقامیرسلیم، رئیسی به نام آقای سیدابراهیم رئیس الساداتی و هاشمی طباء به نام آقای سیدمصطفی هاشمی طباء خوانده می شود.
۲- در صورتی که برگ رأی فقط نام نامزد از قبیل حسن، ابراهیم (سیدابراهیم) و مصطفی (سیدمصطفی) نوشته شده باشد، صحیح بوده و به نام نامزد مربوطه خوانده می شود.
۳- در صورتی که برگ رأی فقط مصطفی یا سیدمصطفی نوشته شده باشد، به تناسب آراء فرد در شعبه به نام آقایان آقامیرسلیم و هاشمی طباء خوانده می شود.
۴- در صورتی که برگ رأی یکی از عناوین ذیل به تنهایی نوشته شده باشد به نام سیدابراهیم رئیس الساداتی خوانده می شود رئیس السادات - رییس السادات - رئیسی - رییسی - رییس - سادات - ساداتی مراتب جهت اطلاع رسانی فوری به ناظرین شعب اخذ رأی حضورتان ارسال می شود.
خبرگزاری صدا و سیما